Kenga E Zagrebit Fehmi Leka

Kenga e Zagrebit.- FEHMI LEKA

Abdylaziz Morina  •  Duration: 9:49  •  Size: 8.99 MB

Download Play

Kenga e Zagrebit - Fehmi Leka & Qazim Shabani

Abdylaziz Morina  •  Duration: 9:35  •  Size: 8.77 MB

Download Play

Kenga e Ajshes - Fehmi Leka & Baki Jakupi

Abdylaziz Morina  •  Duration: 11:02  •  Size: 10.1 MB

Download Play

KENGA E ILMI HALITIT - FEHMI LEKA

Abdylaziz Morina  •  Duration: 19:17  •  Size: 17.65 MB

Download Play

Kenga e Flamurit - Fehmi Leka & Qazim Shabani

Abdylaziz Morina  •  Duration: 5:46  •  Size: 5.28 MB

Download Play

YMER POPOVCI- FEHMI LEKA DHE BAKI JAKUPI

Abdylaziz Morina  •  Duration: 8:38  •  Size: 7.9 MB

Download Play

Kenga e Abaz Ages - Fehmi Leka & Qazim Shabani

Abdylaziz Morina  •  Duration: 5:33  •  Size: 5.08 MB

Download Play

Kenge për Shote Galicen - Fehmi.Remzi dhe Adnan - Leka

Abdylaziz Morina  •  Duration: 4:44  •  Size: 4.33 MB

Download Play

KENGA E AHMET DELIS- FEHMI LEKA,FAHREDIN KURTESHI,NEHAT FERATI,FAZLI BERISHA

Abdylaziz Morina  •  Duration: 6:04  •  Size: 5.55 MB

Download Play

Kenga e Bajramit Ushtar i Jemenit ne kohen e Turqise-Sadri Shala-1

Abdylaziz Morina  •  Duration: 20:54  •  Size: 19.13 MB

Download Play

JETON FETIU, BAJRAM ZEQIRI, FAHREDIN KURTESHI, NEHAT FERATI dhe ENVER TAHIRI - Kenge per Mehmet Shpe

Artfabe Production - Fazli Berisha  •  Duration: 7:29  •  Size: 6.85 MB

Download Play

Kenga e Dy jetimave - Orgjinali - Mehmet Petrovci - Hyseni

Abdylaziz Morina  •  Duration: 21:46  •  Size: 19.93 MB

Download Play

FEHMI LEKA, FAHREDIN KURTESHI dhe NEHAT FERATI Kenge per Abdyl Frasherin

Artfabe Production - Fazli Berisha  •  Duration: 2:49  •  Size: 2.58 MB

Download Play